ACR Villa Skovly fører kvalitetsprodukter som både passer til moderne og gamle hus, og til vinterhager. Innsiden av ditt hus forteller mye om deg og din personlighet, men å sette av tid til å finne de riktige produktene er ikke alltid like enkelt. Vi har gjort noe av arbeidet for deg, og under ser du et lite utvalg av de produktene vi leverer.

Interiør til vinterhagen - Interiors by Vale
Vale Interiors har satt sammen kolleksjoner som er både praktiske og lekre, og som vil tilfredsstille de aller fleste smaker. Kolleksjonene er tilpasset vinterhager og orangerier, men kan selvfølgelige også benyttes i alle rom - der du måtte ønske!


Tidløse møbler i vasket bøk fra Vale Interiors. www.interiorsbyvale.com >>


Stormlanterner og lykter fra Vale Interiors. www.interiorsbyvale.com >>

Forbes & Lomax
Forbes & Lomax er spesialister på gjennomsiktige og elegante elektriske brytere, dimmere og kontakter til private hjem. Alle produktene leveres i flere utførelser og metaller, og vil være prikken over I'en i ditt hjem! Se flere prodkter på Forbes & Lomax.

Forbes & Lomax >>

 

Besselink & Jones
Leverandør av elegant dekorativ belysning som binder sammen det beste innen engelsk design og håndverk. Besselink & Jones produkter lyser opp interiør og eksteriør i vakre hjem, hoteller, clubs, gallerier, båter og andre offentlige bygninger i verden. Besselink & Jones er i dag en av de ledende skaperne av vakker, dekorativ håndlaget belysning i England.

Besselink & Jones >>


 

  


Vennligst send e-post til ac@villaskovly.no ved
ønske om bruk eller kopiering av bilder. Høyoppløselige
bilder kan oversendes ved forespørsel.
*Medlem av Norske Interiørkonsulenters Forening