Alle våre orangerier designes og utføres individuelt og det gjør valget av vinduene ytterst viktig for å gi det sitt eget preg. Alle trepanel konstruksjoner framstilles etter en tradisjonell metode med noter og fjær samlinger, dobbelt glass.

For å oppnå suksess i prosjektene hvor gammelt og nytt skal forenes, kreves ekstra overveielser hva angår design, materialvalt og produksjon.

Fabrikkens forskjellige avdelinger - særlig modell-snekringen - er ofte involvert i produksjonen av spesielle detaljer til fullførelse av et hus eller til å imøtekomme kundens ønsker.

Tradisjonelle teknikker i snekkerhåndverket brukes utelukkende i forbindelse med de fineste materialene og autentiske detaljer for å framstille en strukturmæssig sunn bygning med en lang levetid.

Vinduene og dørene åpnes som regel utover og kan plasseres hvor de ønskes. Som standard monteres de med den beste kvaliteten med stilmessig tilpassede messingbeslag. Dørene er hengslet med solide messing korsblomst hengsler og to messing bolter. Vinduene er som regel topphængt og lukkes med beslag på vindusrammen. Sidehengte, og skyte- og heisevinduer kan leveres som alternativ. Et utvalg av spesialisert tilbehør til vinduer og dørbeslag kan tilbys, akkurat som et spektrum av sikkerhets utstyr.

Våre utvalg inkluderer et utvalg av messing beslag, lakkert eller ulakeret, bronse, sateng, krom eller i svart metall utforming. Alle utforminger fås etter ønske.

Våre orangerier leveres over hele verden og er derfor utsatt for alle mulige værforhold med store temperaturskifter og ofte høye fuktighetsgrader. Derfor er det ytterst viktig å bruke riktig tresort og glasskvalitet. I orangerier fra Classical Orangeries er det benyttet hardwood, aluminium og termoglass.

Les mer om våre orangerier og bli inspirert på www.classicalorangeries.com.

For spørsmål om pris eller for å avtale en befaring i Deres hjem, vennligst kontakt oss på ac@villaskovly.no eller +47 970 88 992.


Vennligst send e-post til ac@villaskovly.no ved
ønske om bruk eller kopiering av bilder. Høyoppløselige
bilder kan oversendes ved forespørsel.
*Medlem av Norske Interiørkonsulenters Forening