Om Produktene

Timebaserte konsulenttjenester:
.
Ønsker du hjelp av noen som raskt ser potensiale og finner de mest praktiske løsnignene skreddersydd for deg og din familie?

Vi tilbyr et Idémøte som varer i 1,5 time hvor du raskt orienterer oss om jobben og vi kommer med flere forslag til løsninger. Et idémøte koster kr. 1 500,- inkl. mva og vil kunne gi deg flere idéer å jobbe videre med. Rådfør deg med oss om materialer,farger, tekstiler, fliser, benkeplater, vask, kjøkkenløsning, endret planløsning, etc.

Har du kjøpt et gammelt hus og har du lyst til å pusse opp, men ikke
vet hvilken ende du skal begynne? Ønsker du råd på hvordan du får mest mulig for leiligheten din uten å bruke mye ekstra penger? For kr 450,-/ time har du vår fulle oppmerksomhet.

Les mer under Konsulenttjenester.

Websider:
Villas Skovly desginer og programmerer websider - vi får deg og bedriften din søkbar og synlig på nett. Vi leverer nettsidermed oppdateringsløsning slik at alle kan oppdatere

:Annonsefoto/Produktfoto:
Forretninger med flotte lokaler,stemningsfult interiør eller flotte produkter vil ved å benytte foto aktivt i markedsføring og på internettvil kunne fange oppmerksomhet fra flere potensielle kunder.

Bilder fra Villa Skovly skal være en støtte til salgsprosessen, og skal presentere dine produkter på best mulig måte. Bildene kan benyttes i trykkmatriell, annonser, menyer og brosjyrer. Utfordringene i markedsføringsmateriell er filstørrelse og kvalitet - vi tilpasser bildene til det forum de skal benyttes. Les mer og se foto...

Bilder sier mer enn ord...

:Tekstiler:
Materialene til Villa Skovlys puter, gardiner og øvrige produkter er av høyeste kvalitet og er plukket ut med nøysom hånd for å gi et unikt produkt. Monteringsputene er av god dunkvalitet. Dunen gjør at du får myke, tunge puter som ligger akkurat slik du ønsker i benken, sofaen eller i stolene.

Vi kan også sy puter, kvalitetsgardiner med fôr, rynkebånd eller håndsydde hipper, 1700-talls gardiner, servietter og duker. Se prisliste på interiørsøm her.

:Exclusive:
Eksklusive interiørtekstiler for eksklusive puter. (ca kr 1200,-).
Dun monteringspute/innerpute 60x60 kr 200,-

:Vintage:
Interiørputer i tekstiler fra en svunnen tid, f.eks brukte linhånklær eller gamle ullpledd.
(ca. kr 1200,-) Dun monteringspute/innerpute 60x60 kr 200,-

:Picture Canvas::
Dekorative og fargesterke foto montert på lerret/canvas og kan bestilles i forskjellige størrelser.

 

Alle bildene på www.villaskovly.no er private.
Vennligst send e-post til ac@villaskovly.no ved
forespørsler om bruk eller kopiering.
*Medlem av Norske Interiørkonsulenters Forening